Allmänna köpvillkor

Allmänt
Köpvillkoren gäller för all försäljning av produkter från NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AB till konsumenter. Tillsammans med din beställning utgör villkoren som bekräftas genom en orderbekräftelse avtalsgrunden för inköpet. För att vi ska kunna erbjuda dig den bästa servicen när du kontaktar oss, kommer all information om ditt kundrelation med oss ​​att lagras i vår databas i enlighet med gällande lag. Kundförfrågningar angående inköp/beställning skickad via e-post besvaras inom 48 timmar inom våra öppettider på kundservice.

I webbutiken gäller 18 års åldersgräns.

Kontaktinformation
Du kan kontakta oss via följande kanaler: per telefon 054-52 25 40, vi e-post till [email protected] eller via brev till NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AB, Box 2093, 663 12 Hammarö.

Abonnemang och leveranser
När du beställer varor från oss, registreras du samtidigt i vårt gynnsamma abonnemangssystem. Det innebär att du får regelbundna leveranser med kosttillskottet du har valt – direkt till din brevlåda. På så sätt garanterar du dig att du får en ny leverans varje gång förpackningen är tom. Abonnemanget löper tills det sägs upp. Om du vill ha fler leveranser, vill hoppa över en leverans eller vill avsluta abonnemanget, görs detta enkelt genom att kontakta oss på telefon 054-52 25 40 eller via e-post till [email protected]

Priser
Alla priser är inklusive moms och eventuella miljöavgifter. Den totala kostnaden visas innan beställning och inkluderar alla kostnader som är kopplade till inköpet (t.ex. porto, hanteringsavgift, etc.). Vi reserverar oss för prisändringar vid särskilda behov och/eller offentliga ändringar eller avgifter som påverkar dessa villkor.

Leverans
Beställningarna behandlas fortlöpande och du får normalt din leverans inom 7 arbetsdagar efter registrerad order. Om du inte har mottagit din leverans inom 14 dagar, ber vi dig kontakta oss och du har då rätt häva köpet om du vill det. Vi har varor i lager, men om det i undantagsfall skulle vara en utsåld situation kommer det att meddelas tydligt på beställningssidor för den aktuella produkten. Varorna levereras oftast direkt hem till dig, men om försändelsen är för stor kan du behöva hämta den själv hos ditt lokala postombud. Ändringar i produkter, leveransmetoder och leveransintervaller kan förekomma. Information om ändringar kommer att meddelas på våra webbsidor och i våra försändelser.

Betalning
Betalning av varor sker i efterskott och fakturan följer med i paketet du får. Vi ber dig att använda den bifogade fakturan när du betalar, eller ange OCR/referensnumret vid annat betalningssätt. För att undvika höga avgifter för sena betalningar rekommenderar vi att du följer betalningsfristen. Vid utebliven betalning debiteras lagstadgad påminnelseavgift.

Reklamation/retur
Om du mottar en produkt som är skadad eller felexpedierad, ber vi dig omgående ta kontakt med kundtjänst, så att vi kan hjälpa dig.

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt på välkomstförsändelsen, nästkommande abonnemangsförsändelser har normalt inte någon returrätt. Kontakta kundtjänst om du har frågor om detta. Ånger- och returrätt gäller endast om varan och eventuell gåva returneras i det skick du mottog dem och i obruten förpackning. Du måste själv betala returporto. Returer som är skickade med postförskott löses ej ut och försändelser med för lite porto kommer inte att krediteras. Returporto återbetalas ej.

Personuppgifter
Vi ansvarar för de personuppgifter du som kund uppger till oss. Vi lagrar dina kunduppgifter för att kunna uppfylla våra åtaganden till dig och för att garantera dig bästa service, så att vi och våra nära samarbetspartner kan ge dig bra och relevanta erbjudanden, via post, telefon och e-post. Som ett led i marknadsföringen utförs det analyser med bakgrund av din kundinformation. Med hjälp av särskilda kriterier väljs det ut vilka personer marknadsföringen ska riktas till. Dessa kriterier är senaste köp, antal köp, betalningssätt, utstående belopp, ålder, kön och postnummer. Genom att kontakta vår kundtjänst kan du kräva att personupplysningar rättas, tas bort eller spärras, i enlighet med dataskyddsförordningen.

Återtagandeförbehåll
Vi har återtagandeförbehåll av levererade produkter tills köpesumma inkluderat räntor och omkostnader är betalt i sin helhet.