För dig som vill upprätthålla

Lust, maskulinitet och styrka

Tycker du att viktökning, muskelförlust och låg energi är frustrerande? Ta tillbaka kontrollen och behåll den styrka, energi och kraft som gör män till män.
Tycker du att viktökning, muskelförlust och låg energi är frustrerande? Ta tillbaka kontrollen och behåll den styrka, energi och kraft som gör män till män.

Man kan inte se eller ta på det, de bara finns där. De diffusa symtomen som gör att du känner dig mindre manlig i vardagen; trötthet, brist på energi och kraftlöshet.

Ta tillbaka kontrollen

Ingenting kan förändra det faktum att vi blir äldre, men det finns dock saker som vi enkelt kan göra för att bibehålla och återfå den känsla vi hade när vi var unga! Om du vill hjälpa din kropp på ett naturligt sätt, försök att leva hälsosamt, sova bra, motionera ordentligt och hålla din vikt under kontroll.

Flera tusen nordiska män kompletterar en varierad kost med kosttillskottet VigroVital. Detta är det optimala kosttillskottet för män som vill upprätthålla styrka och maskulinitet. Kosttillskottet innehåller 18 utvalda ingredienser som har dokumenterad effekt på flera funktioner i kroppen, bland annat maca, haritaki, zink, vitamin B5 och magnesium

  • Lust och libido
  • Uthållighet och styrka
  • Mer muskler och mindre fett

Fungerar för 9 av 10

VigroVital har hjälpt tusentals män. Flera tusen har provat och 9 av 10 väljer att fortsätta och rekommenderar det gärna till andra.

Bygger muskler med VigroVital

Ett kosttillskott speciellt designat för män? Ja, det var jag ju tvungen att testa!

Jag är mån om att ta hand om min hälsa och är sedan många år tillbaka kund hos Vision Healthcare Nordic, som har utvecklat VigroVital, och vet att de har solida och bra produkter som jag litar på.

Att det är norsk-producerat är för mig personligen en stor trygghet. Jag känner mig trygg och får god effekt! 

VigroVital ger mig mer energi, och jag är övertygad om att det hjälper mig att få mer kraft och uthållighet.

Thore Therkelsen

Mer muskler, bättre lust och mindre fett

VigroVital innehåller haritaki som bidrar till att upprätthålla normal libido och maca som bidrar till att upprätthålla optimal uthållighet, sexuell prestanda och energi.

VigroVital är ett naturligt kosttillskott, med ingredienser som kan ha en positiv effekt på flera av mannens funktioner.

VigroVital – en bästsäljare för STARKA och SUNDA män!

VigroVital är ett noggrant sammansatt kosttillskott med 18 utvalda ingredienser. Varje ingrediens stödjer mannens naturliga funktioner och ger en god effekt på flera områden. Produkten VigroVital är skräddarsydd för dig som vill bevara muskelmassa, upprätthålla stark libido, hålla vikten och få tillbaka kraften och energin så att du känner dig som en riktig man igen.

Ja tack! Jag vill prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!