Studier och forskning på mannens testosteronnivå visar tydliga resultat på förbättrad förmåga.

Problem med erektionen? Forskning på Ginseng har gett tydliga resultat på förbättrad erektionsförmåga.


Av: David i Vision Healthcare Nordic AB – 21/11/2023


Försvagas med åldern

Erektionsproblem uppstår när mannen har svårigheter att uppnå eller behålla en erektion. Om problemet kvarstår under en längre tid kan det kännas både lite generande och obekvämt att prata om. Enligt en undersökning av RFSU visar det sig att erektionsproblem kan ge låg självkänsla, depression och osäkerhet. Det kan också ge problem i relationen för båda parter. De flesta män upplever olika episoder i livet där erektionen sviktar. För en del blir det ett bestående problem som påverkar både det psykiska och det fysiska. Det uppskattas att runt hela 30 procent av alla män i Norden över 40 år har någon form av erektionsproblem. Av dessa har runt 10 procent fullständig erektionssvikt.

Idag finns det olika lösningar på problemet, och sätt man kan minska risken för att få erektionsproblem.

Forskning med signifikanta resultat

National Library of Medicine publicerade nyligen flera forskningsartiklar som tar upp effekten ginseng har på erektion, också kallad potensen. Testet utfördes under en period på 12 veckor, utfördes som en blindtest. Totalt var det 587 män från 20 till 70 år med allt från milda till måttliga erektionsproblem som deltog. Deltagarna delades in i två grupper. Den ena gruppen fick okänt ett placebopiller, medan den andra fick rekommenderad dos ginseng.

Resultaten chockade forskarna med en tydlig skillnad

Gruppen som tog ginseng visade en tydlig förbättring av erektion och potens. Jämfört med placebogruppen var resultatet signifikant. Deltagarna som tog ginseng rapporterade om en stark och mer tydlig förmåga att ha sex, jämfört med placebogruppen. Samtidigt rapporterade deltagarna om en mer tillfredsställelse.

Naturens potensförbättrare

Ginseng är en ört som har använts som ett naturmedel i över flera tusen år och anses som en folkmedicin i Kina. Namnet betyder “människorot”, och används som ett hälsosamt medel. Örten anses ge ökad uthållighet, minska erektionsproblem och ge ett långt liv. Den första källan där ginseng nämns som läkemedel är från 196 f.kr. Örten kommer från Östasien. Idag odlas Ginseng över stora delar av Asien.

Ginseng kan hjälpa mot erektionssvikt. Örten upprätthåller det goda sexlivet. I VigroVital får du 50 mg Panax ginseng per rekommenderad dosering.

Rosenrot är en ört som har använts mycket i Asien och Östeuropa. Örten kan ge en positiv effekt på energinivån och överskottet, vilket kan påverka den sexuella lusten. Vid potensproblem kan rosenrot verka stöttande och därmed förbättra erektionsmöjligheten. Genom att ta daglig dos av VigroVital får du 50 mg rosenrot.

Artikeln fortsätter under annonsen

Sjunkande testosteronnivå

En av de viktiga ingredienserna i VigroVital är zink, som bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå. En låg testosteronnivå kan ge förlust av muskelmassa, ökad fettprocent och mansbröst, bristande sexuell lust, dålig minne och depression.

VigroVital är vår bästsäljare för män. Hela 9 av 10 som provar, väljer att fortsätta och rekommenderar det gärna till andra. Varje dag har tusentals nöjda svenska män glädje av kosttillskottet VigroVital.

PS! Det är inte utan anledning att vissa av ingredienserna i VigroVital en gång förbjöds att användas av munkarna i klostret.

Testosteronnivån försvagas efter 30 års ålder. Vid 60 års ålder kan du ha förlorat 50% av ditt testosteronnivå.

Fortsätt inte ett liv utan energi och den goda känslan av att vara man. Prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!

VigroVital är ett noggrant sammansatt kosttillskott med 18 utvalda ingredienser. Varje ingrediens stödjer mannens naturliga funktioner och ger bra effekter på flera områden. Med stigande ålder blir det allt viktigare att ta hand om kroppen. Produkten VigroVital är skräddarsydd för dig som vill behålla muskelmassan, testosteronnivån och återfå kraften och energin!

INBJUDAN

Prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!