Tydliga resultat på förbättrad potens och uthållighet

ÄT DETTA VARJE DAG, OCH BEVARA MANLIGHETEN

Testosteronnivån sjunker varje år och manligheten försvagas

Testosteron är det viktigaste manliga könshormonet. Med åldern sjunker testosteronnivån. Kroppens naturliga produktion av testosteron börjar sjunka redan i 30-årsåldern. Efter 40 års ålder uppskattas nivån att sjunka med ungefär 2% varje år. Vid 60 års ålder kan man ha förlorat så mycket som 50% av testosteronnivån i kroppen. Tyvärr kan detta medföra flera nackdelar.

Män med låg nivå av testosteron har ofta lägre sexlust, minskad erektionsförmåga, känner sig trötta och riskerar att förlora muskel- och benmassa. Samtidigt är det inte ovanligt att känna sig nedstämd, och man kan felaktigt tolka en låg testosteronnivå som en form av depression.

Återvann manligheten

Artisten Leffe Carlsson berättar att han är mycket nöjd efter att ha använt VigroVital under flera år. För honom är det viktigt att kroppens funktioner bevaras och att han håller sig i form både fysiskt och psykiskt.

-“Jag har använt VigroVital regelbundet i några år nu. Trots min ålder på 70+ känns kroppen helt ‘fit for fight’. Och håret det växer som aldrig förr.

Samtidigt är det ju det där med det manliga..😉

Leffe Carlsson har fått många bra hälsoeffekter. För honom är det en självklarhet att fortsätta med VigroVital.

Vad innehåller detta kosttillskott?

VigroVital är ett noga sammansatt kosttillskott med 18 utvalda ingredienser. Varje ingrediens stödjer mannens naturliga funktioner och ger en god effekt på flera områden. VigroVital innehåller verksamma ämnen som har dokumenterad effekt på flera funktioner i din kropp. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå och vitamin B3 bidrar till normal energimetabolism och minskar trötthet och utmattning. Dessutom bidrar magnesium till normal muskelfunktion.

VigroVital är vår bästsäljare för män. Hela 9 av 10 som provar, väljer att fortsätta och rekommenderar det gärna till andra.

PS! Det finns en anledning till att vissa av ingredienserna i VigroVital tidigare förbjöds att användas av munkarna i klostret.

Arne Thuresson känner sig mer energisk och livfull

“Jag känner mig mer energisk och vital med VigroVital.”

Arne Thuresson numera pensionär ägnar sin fritid åt sina intressen, som bl.a. är trav, hästar och bowling.

Han har prenumererat på VigroVital sedan 2019 och bestämde sig för att prova det eftersom han ville få lite mer energi. Efter att ha tagit det en tid märkte han en positiv effekt och berättar att han tycker att VigroVital är bra för honom. Han känner sig mer vaken och livskraften har kommit tillbaka. Samtidigt upplever han att han håller sig frisk mycket bättre och blir inte lika lätt förkyld, även om de runt honom är sjuka.

Arne trivs med att vara abonnent på VigroVital och tycker det är bekvämt att få sina kosttillskott regelbundet i tid direkt hem till brevlådan. Om han skulle behöva beställa varje gång eller gå ut och köpa på apoteket, skulle han säkert glömma det och därmed inte få lika bra resultat säger han.

Varför använda detta kosttillskott?

Dan Lindkjølen från Kongsberg berättar att han är angelägen om att ta hand om hälsan. Hälsosam mat och träning är därför en naturlig del av hans vardag. Dessutom använder han VigroVital och upplever att det gör honom gott.

“Hela livet har jag varit angelägen om att äta hälsosamt och lagar nästan all mat från grunden. När jag använder VigroVital är det för att det ger mig mer energi och ork. Jag mår bra och vill göra det jag kan för att fungera så bra som möjligt.

På fritiden ägnar jag mig åt motorcykelsporten Enduro, där jag kör på banor i skog och mark. Jag tävlar och tycker att det är viktigt att ha kul! Jag hör ofta från andra, både yngre och äldre än mig, att de känner sig trötta och orkeslösa. Det gör inte jag och jag tror bestämt att det att leva hälsosamt med bra mat och regelbunden motion och komplettering med kosttillskott är orsaken till det!”

– Dan Lindkjølen, Kongsberg

Jag håller ut längre och orkar mer

Ett kosttillskott speciellt designat för män? Ja, det måste jag ju testa! Jag är mån om att ta hand om hälsan och ju äldre man blir, desto mer märker man hur viktigt det är. Jag har under många år varit kund hos NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic, som har utvecklat VigroVital, och vet att ni har solida och bra produkter som jag litar på.

Att det är norsktillverkat är för mig personligen en stor trygghet. 

VigroVital ger mig mer överskott, och jag menar bestämt att det bidrar till att jag har mer energi och orkar mer.

-Thore Therkelsen

Erektionsproblem uppstår när mannen har svårigheter att uppnå eller behålla en erektion. Om problemet kvarstår under en längre tid kan det kännas både lite generande och obekvämt att prata om. En undersökning gjord av RFSU visar att erektionsproblem kan ge låg självkänsla, nedstämdhet och osäkerhet. Det kan också ge problem i relationen för båda parter. De flesta män upplever olika episoder i livet där erektionen sviktar. För en del blir det ett bestående problem som både sliter på det psykiska och det fysiska. Det är uppskattat att runt hela 30 procent av alla män i Norden över 40 år har mer eller mindre någon form av erektionsproblem. Av dessa har runt 10 procent komplett erektionssvikt.

Hemligheten i VigroVital

Testosteron är en av de faktorer som påverkar mäns sexlust. Testosteronnivåerna sjunker naturligt med åldern, och sexlusten följer med det. Vissa människor upplever också problem med erektion och potens redan i början av 40-årsåldern. Haritaki i VigroVital kan bidra till att upprätthålla stark libido, maca bidrar till sund sexuell funktion och selen bidrar till en normal utveckling och mognad av spermier.

Vitamin B3 bidrar till en normal energiomsättning och minskar trötthet och utmattning. Magnesium bidrar till en normal muskelmassa och vårdar musklerna. En av de viktiga ingredienserna i VigroVital är zink, som bidrar till att bibehålla en normal testosteronnivå.

Vi vill också berätta om

  • Forskning kring ingredienserna i VigroVital
  • Innehållet i VigroVital
  • Varför över 92 000 män i Norden har provat Vigrovital

Ett kosttillskott som bevarar manligheten!

VigroVital är ett noga sammansatt kosttillskott med 18 utvalda ingredienser. Varje ingrediens stödjer mannens naturliga funktioner och ger en bra effekt på flera områden. Med stigande ålder blir det allt viktigare att ta hand om kroppen. Produkten VigroVital är skräddarsydd för dig som vill bevara muskelmassan, testosteronnivån och få tillbaka kraften och energin!

Naturens svar på Viagra

Testosteronnivån sjunker naturligt med åldern, och libido i takt med det. VigroVital innehåller haritaki som bidrar till att upprätthålla libido och maca som bidrar till att upprätthålla optimal uthållighet, sexuell prestanda och energi.

Bevarar testosteronnivån

En av de viktiga ingredienserna i VigroVital är zink, som bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå. En låg testosteronnivå kan ge förlust av muskelmassa, ökad fettprocent och mansbröst, svag sexlust och dålig minne och depression.

Bästsäljare för män

VigroVital är ett noggrant sammansatt kosttillskott med 18 utvalda ingredienser. Varje ingrediens stödjer mannens naturliga funktioner och ger en god effekt på flera områden. Med stigande ålder blir det allt viktigare att ta hand om sin kropp. Produkten VigroVital är skräddarsydd för dig som vill bibehålla muskelmassan, testosteronnivån och återfå kraften och energin!

Över 92 000 män i Norden har testat VigroVital. Hela 9 av 10 som provar väljer att fortsätta och rekommenderar det gärna till andra. VigroVital är vår bästsäljare för män!

Fortsätt inte ett liv utan energi och den goda känslan av att vara man.
Prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!

VigroVital är ett noggrant sammansatt kosttillskott med 18 utvalda ingredienser. Varje ingrediens stödjer mannens naturliga funktioner och ger en god effekt på flera områden. Med stigande ålder blir det allt viktigare att ta hand om sin kropp. Produkten VigroVital är skräddarsydd för dig som vill bibehålla muskelmassan, testosteronnivån och återfå kraften och energin!

INBJUDAN

Prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!