Få tillbaka lusten

Kämpar du med minskad lust?

Med åldern upplever de flesta män någon gång besvär, och detta är helt normalt. Enligt en undersökning som RFSU gjort, kan besvär med erektionen leda till låg självkänsla, nedstämdhet och osäkerhet i relationen. Ungefär 11 procent av män i åldern 35-50 år upplever utmaningar med erektionen. I åldersgruppen över 51 år gäller det så många som var fjärde man. Det innebär att ungefär 290 000 svenska män har besvär med erektionen.

Olika orsaker till problemet

  • Ålder
  • Minskad blodcirkulation till penis
  • Neurologiska besvär
  • Endokrina besvär
  • Psykologiska orsaker
  • Operation i underlivet eller strålbehandling
  • Biverkningar av vissa läkemedel

VigroVital är ett noga sammansatt kosttillskott med 18 utvalda ingredienser.

Produkten VigroVital är skräddarsydd för dig som vill bevara muskelmassan, lust och få tillbaka kraften och energin! Rosenrot i VigroVital kan främja potensen.
Vitamin B3 bidrar till en normal energiomsättning och minskar trötthet och utmattning.
Magnesium bidrar till en normal muskelmassa och vårdar musklerna. En av de viktiga ingredienserna i VigroVital är zink.


Hela 9 av 10 som provar väljer att fortsätta och rekommenderar det gärna till andra!

Återvann manligheten

Artisten Leffe Carlsson berättar att han är mycket nöjd efter att ha använt VigroVital under flera år. För honom är det viktigt att kroppens funktioner bevaras och att han håller sig i form både fysiskt och psykiskt.

-“Jag har använt VigroVital regelbundet i några år nu. Trots min ålder på 70+ känns kroppen helt ‘fit for fight’. Och håret det växer som aldrig förr.

Samtidigt är det ju det där med det manliga.

Leffe Carlsson har fått många bra hälsoeffekter. För honom är det en självklarhet att fortsätta med VigroVital.

Känner sig mer energisk och livfull

Arne Thuresson har prenumererat på VigroVital sedan 2019 och bestämde sig för att prova det eftersom han ville få lite mer energi. Efter att ha tagit det en tid märkte han en positiv effekt och berättar att han tycker att VigroVital är bra för honom. Han känner sig mer vaken och livskraften har kommit tillbaka. Samtidigt upplever han att han håller sig mycket bättre frisk och blir inte lika lätt förkyld, även när de runt honom är sjuka.

Arne trivs med att vara abonnent på VigroVital och tycker det är bekvämt att få sina kosttillskott regelbundet i tid, direkt hem i brevlådan. Om han skulle behöva beställa varje gång eller gå ut och köpa på apoteket, skulle han säkert glömma det och därmed inte få lika bra resultat säger han.

Bästsäljare för män

VigroVital är ett noggrant sammansatt kosttillskott med 18 utvalda ingredienser. Varje ingrediens stödjer mannens naturliga funktioner och ger en god effekt på flera områden.

Med stigande ålder blir det allt viktigare att ta hand om sin kropp. Produkten VigroVital är skräddarsydd för dig som vill bibehålla lust, muskelmassan och återfå kraften och energin!

Fortsätt inte ett liv utan energi och den goda känslan av att vara man.


Prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!

INBJUDAN

Prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!

ProstaQr® er ikke utviklet for å helbrede eller forebygge sykdom, og vi anbefaler alle menn å foreta underlivsundersøkelser på lik linje som kvinner gjør. ProstaQr® har ingen kjente bivirkninger, men er du i tvil, ta det med til legen din og spør.