ANNONS

Tusentals män tar denna produkt varje dag

TA KONTROLLEN ÖVER DIN TESTOSTERONNIVÅ OCH BEHÅLL DEN STYRKA, ENERGI OCH KRAFT SOM GÖR MÄN TILL MÄN!

Upplever du övergångsåldern och sjunkande testosteronnivåer som en chock? Du är inte ensam.

Du kan inte se eller ta på dem, de finns bara där. De diffusa symtomen som gör att du känner dig mindre manlig i vardagen; trötthet, brist på energi och kraftlöshet. En av orsakerna till dessa vardagliga besvär kan vara sjunkande testosteronnivåer.

Ta kontrollen över din testosteronnivå

Ingenting kan förändra realiteten att vi blir äldre, men det finns emellertid saker vi kan göra för att hålla kvar och få tillbaka känslan vi hade som unga! Om du vill hjälpa din kropp att upprätthålla en bra testosteronnivå på ett naturligt sätt kan du försöka leva sunt, sova gott, träna ordentligt och hålla vikten under kontroll.

Över 92 000 nordiska män kompletterar en varierad kost med VigroVital. En av de viktigaste ingredienserna i kosttillskottet VigroVital är zink, som bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå.

Tore Therkelsen hittade produkten han letat efter

Efter en lång karriär som bilmekaniker sa kroppen stopp och Tore orkade helt enkelt inte mer. Via NaturaMed Pharma fick han hjälp med produkter som kunde hjälpa mot de värsta besvären och när han kom över en produkt som var specialdesignad för män var han bara tvungen att prova den också.

«Jag är mån om att ta hand om min hälsa och när man blir äldre inser man ju allt mer hur viktigt det är. VigroVital ger mig mer energi, och jag är övertygad om att det bidrar till att jag har bättre uthållighet och orkar mer. Dessutom är produkten tillverkad i Norge, och det ger mig en extra trygghet».

Detta sker med testosteronnivån i din kropp

Testosteronet ger inte bara mörkare röst, skägg och muskler, utan har också psykologiska effekter. Det är det som ger mannen mod och styrka. Redan från mitten av 30-årsåldern börjar mannens testosteronnivå att sjunka med 1 % för varje år som går och många saker i kroppen ändrar sig i takt med det.

Vid 60 års ålder kan du ha förlorat så mycket som 50% av ditt testosteron

Många förtränger och förnekar i det längsta, tills man plötsligt sitter där och inte känner sig som den man en gång var. Många upplever att de känner sig trötta, orkeslösa och inte har lust med någonting.

Livskvaliteten går ned, och man upplever att man har mindre energi, att vikten ökar, muskelmassan krymper och att sexlusten inte är vad den en gång var.

Milt sagt är det frustrerande!

VigroVital bidrar till att upprätthålla din testosteronnivå

– och gör att du kan känna dig som en man igen!

VigroVital innehåller 18 noggrant utvalda ingredienser som stödjer mannens naturliga funktioner – och gör att du kan hålla ut längre och upprätthålla den styrka, kraft och energi som gör män till män.

För optimal effekt innehåller Vigrovital zink som upprätthåller normala testosteronnivåer, haritaki som kan bidra till att upprätthålla normal libido, maca som bidrar till sund sexuell funktion, vitamin B3 som både bidrar till normal energiomsättning och minskar trötthet och utmattning samt inte minst magnesium som upprätthåller en normal muskelfunktion.

Därför bör du prova VigroVital:

 • Hela 9 av 10 som provar, väljer att fortsätta och rekommenderar det gärna till andra.
 • Utvalda ingredienser stödjer mannens naturliga funktioner
 • Används av över 92 000 män i Norden
 • Utvecklat och producerat i Norge

Det är inte utan anledning att några av ingredienserna i VigroVital® blev förbjudna att användas av munkarna i klostret på sin tid!

Leffe Carlsson, hela Sveriges rockprins, använder VigroVital och är «fit for fight»

«Jag har använt VigroVital regelbundet i flera år. Trots min ålder på 70+,  känner jag mig helt «fit for fight», och håret det växer som aldrig förr – också är det ju det där med det manliga?. Därför fortsätter jag självklart med VigroVital + musiken som startade det hela.»

Ta kontrollen över din testosteronnivå

Om du vill hjälpa kroppen att upprätthålla en bra testosteronnivå på ett naturligt sätt, kan du försöka att leva sunt, sova gott, träna ordentlig och hålla vikten under kontroll. Över 92 000 nordiska män kompletterar en varierad kost med VigroVital. En av de viktigaste ingredienserna i VigroVital är zink, som bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå.

 

Stöd libido och potens

Testosteron är en av de saker som spelar in på mäns libido. Testosteronnivån sjunker naturligt med åldern, och libido i takt med det. Några upplever också problem med erektion och potens redan i början av 40-årsåldern. Haritaki i VigroVital® kan bidra till att upprätthålla normal libido. Selen i VigroVital® bidrar till normal utveckling och mognad av sädesceller.

Håll ut längre, helt enkelt

Kosttillskottet VigroVital® kan hjälpa till att optimera kroppens balans så att du återigen kan få optimala och ungdomliga halter av de ämnen som är av avgörande betydelse för hur du ser ut, tänker, känner och hur du lyckas prestera i livets alla sammanhang.

Rätt kosttillskott kan hjälpa dig att leva ett hälsosammare och mer aktivt liv. VigroVital® är ett väl sammansatt kosttillskott med totalt 18 noggrant utvalda ingredienser som stödjer mannens naturliga funktioner och bidrar till att du kan behålla den styrka, kraft och energi som gör män till män.

Vi vill också berätta om…

 • Vad du ska äta varje dag för att upprätthålla dina testosteronnivåer…
 • Hur du kan ta kontrollen över din testosteronnivå…
 • Hur Dan från Kongsberg upplever VigroVital…
 • Hur du får tag på detta kosttillskott…
 • Vad VigroVital innehåller…
 • … och varför tusentals svenska män äter det varje dag…
 • Ett av de enklaste sätten att upprätthålla din testosteronnivå på…

Få tillbaka den styrka, kraft och energi som gör män till män!

Dan från Kongsberg mår bra med VigroVital

Dan Lindkjølen från Kongsberg berättar att han är mån om att ta hand om sin hälsa. Sund mat och träning är därför en naturlig del av hans vardag. Dessutom använder han VigroVital, och upplever att det gör honom gott.

– Jag är angelägen om att ta hand om min egen hälsa, så sund mat och träning är därför en naturlig del av vardagen för mig. Som ett komplement tar jag VigroVital varje dag då jag upplever att det ger mig energi och balans i min vardag. Jag mår bra och vill göra vad jag kan för att fungera bäst möjligt.

På fritiden ägnar jag mig åt motorsporten Enduro, där jag kör på banor i skog och mark. Jag tävlar och tycker att det är viktigt att ha kul! Jag får hela tiden höra från personer både yngre och äldre än mig att de känner sig både trötta och slitna. Det gör inte jag och jag är övertygad om det att leva hälsosamt, både när det gäller mat, aktivitet och användning av kosttillskott, är en viktig anledning till det. 

.

– Ta kontrollen över din testosteronnivå med VigroVital

Kosttillskottet VigroVital® innehåller totalt 18 utvalda ingredienser som hjälper till att upprätthålla normala testosteronnivåer, normal muskelmassa och din energinivå, så att du kan känna dig som en riktig man.

• Känner du dig inte lika manlig som förr?
• Är din sexlust försvagad?
• Har du blivit svagare och/eller mindre uthållig?

18 utvalda ingredienser som stödjer mannens naturliga funktioner

Mängden testosteron är viktigt för att vi ska fungera optimalt både fysiskt och mentalt. Därför innehåller VigroVital® bland annat zink, som bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer.

När man blir äldre blir det svårare att bygga muskler och fettprocenten ökar. VigroVital® innehåller även magnesium som bidrar till normal muskelfunktion och aminosyran glutaminpeptid som är känd för att motverka förlust av muskelmassa. Detta är viktigt för att bevara dina muskler. Maca i VigroVital® bidrar till sund sexuell funktion.

Över 92 000 nöjda kunder i Norden.

Hela 9 av 10 som provar VigroVital väljer att fortsätta och rekommenderar det gärna till andra.

Utvalda ingredienser som stödjer mannens naturliga funktioner

VigroVital® är ett väl sammansatt kosttillskott med totalt 18 noga utvalda ingredienser som stödjer mannens naturliga funktioner. Haritaki i VigroVital® kan bidra till att upprätthålla normal libido, vitamin B3 bidrar till normal energiomsättning och minskar trötthet och utmattning. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion.

 • Ökad libido & potens
 • Ökad uthållighet
 • Ökad muskelmassa

Bästsäljare

VigroVital® är vår bästsäljare för män. Hela 9 av 10 som provar, väljer att fortsätta och rekommenderar det gärna till andra. Varje dag har tusentals nöjda svenska män glädje av kosttillskottet VigroVital®.

Ge dig själv det bästa naturen kan bjuda på av potenta substanser för styrka och kraft. Ge dig själv energi och ork till att ta kontrollen och behålla den. Känn dig som en äkta man. Oavsett.

Prova VigroVital i 30 dagar GRATIS* du också!

INBJUDAN

Prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova VigroVital GRATIS* i 30 dagar!

Obs: Personerna som nämns på denna sida är riktiga kunder som själva använder produkterna och uttrycker sin egen åsikt om deras effekt i recensionerna. Resultaten kan variera från person till person. Denna webbplats är endast för information och ersätter inte på något sätt en personlig konsultation, undersökning eller diagnos av en legitimerad läkare. Innehållet på denna webbplats är inte för självdiagnostik. Denne produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.